EPC

logo johan corstjens

Het EPC (energieprestatiecertificaat)

Het energieprestatiecertificaat (EPC) voor verkoop en verhuur
(energetische kwaliteit) van de woning aan de hand van een EPC-score.

Op die manier krijgt men een idee over de energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid van een woongebouw. De energiescore houdt geen rekening met verbruiksgegevens, maar komt tot stand door rekening te houden met de gebruikte materialen, de isolatiewaarden van de verliesoppervlakken (dak, muur, vloer, ramen en deuren) en de installaties voor ruimteverwarming, sanitair warm water en ventilatie. 
 

Het EPC moet beschikbaar zijn vanaf het moment dat de woning te koop of te huur wordt aangeboden en heeft een geldigheid van 10 jaar!

Epc&Energiebureau is erkend door het Vlaams Energie Agentschap (VEA) als energiedeskundige type A en kan u op een professionele wijze voorzien van het verplichte energieprestatiecertificaat (EPC) tegen een scherpe en correcte prijs.

ERVARING IS EEN VOORDEEL !

Epc&Energiebureau heeft nu al meer dan 1250 EPC’s opgemaakt, verspreid over Limburg en de Antwerpse kempen. Wij zijn dus uw uitgelezen aanspreekpunt voor het afleveren van deze energieattesten. Bovendien hebben wij volgende bijkomende voordelen t.o.v. de concurrentie.

  • We zullen steeds tot het uiterste gaan om de woning een zo goed mogelijke energetische waarde te bezorgen!!
  • Wij nemen onze tijd om uw energieprestatiecertificaat op een degelijke manier met professioneel materiaal (digitale glasdiktemeter, coating detector, laser warmtecamera ter info) op te stellen.
  • Afspraken kunnen doorgaans van maandag tot zaterdag plaatsvinden. Het energiecertificaat wordt binnen maximaal drie werkdagen na het plaatsbezoek opgesteld.
  • Wij zijn ook iedere werkdag en weekend telefonisch  bereikbaar tot 21 uur.
  • Tegelijkertijd met het EPC kunnen wij voor u een elektrische keuring uitvoeren voor de verkoop van de woning. U hoeft dus geen extra afspraak te maken en speciaal thuis zijn om de keurder van de elektriciteit te ontvangen. Wij bieden hiervoor een promotiepakket EPC  +  elektrische keuring aan.

Download infofiche EPC.(pdf)

Contacteer ons voor bijkomende info of offerte.
 
Bekijk ook onze promoties !!!

Om de energiescore nog gunstiger te kunnen opstellen download onze aanstiplijst.
Deze aanstiplijst is erkend door het Vlaams Energieagentschap (VEA).
De bedoeling is om vooraf zoveel mogelijk geldige informatie te verzamelen.
 
 
 
design by